Bericht versturen
aboutus

Langfang Pangolin Drilling Tools Co., Ltd.

Langfang Pangolin Drilling Tools Co., Ltd. Langfang Pangolin Drilling Tools Co., Ltd. Langfang Pangolin Drilling Tools Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: PANGOLIN
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 2,000,000-4,000,000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de Boringshulpmiddelen van Langfangpangolin, Ltd is een high-tech onderneming belast met het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop, onderhoud en het technische raadplegen van diverse hulpmiddelen van de rots trenchless boring, hulpmiddelen van de grond de trenchless boring en roterende de boringshulpmiddelen van de stichtingsstapel vele jaren. De belangrijkste producten zijn trenchless boringshulpmiddelen en roterende de boringshulpmiddelen van de stichtingsstapel.

 

Het bedrijf hangt eerst het principe van „klant“, met de bedrijfsdiefilosofie van integriteit, professionalisme, innovatie en pragmatisme aan, met binnenlandse en buitenlandse niet-uitgraving en de roterende gravende industrieën wordt gecombineerd, gebruikend prima technologie, gevorderde productietechnologie en de professionele naverkoopdienst. Verstrek de beste de dienst en kwaliteitsproducten voor de nationale geotechnische bouwnijverheid.

 

hoofdproducten:


1. De boringshulpmiddelen van de rots niet-uitgraving: tri-cone gidsbeetje, de gidssysteem van de moddermotor, pneumatisch de gidssysteem van de beneden-de-gatenhamer, anti-vibration sondebak, kegel-type rotsruimer, de vervangbare ruimer van de haardplaatrots, de gidsbeetjes van de adelaarsklauw, enz.


2. Hulpmiddelen van de grond de trenchless boring: de geneigde beetjes van de palmgids, gespleten gidsbeetjes, overdrachtgevallen, plaatreamers, vatreamers, enz., het spinnen snijdersreamers, diverse verminderende verbindingen en de pijp van de Installatieboor.


3. Roterende de boringshulpmiddelen van de stichtingsstapel: de roterende gravende emmer, de spiraalvormige boringshulpmiddel, positieve en negatieve omlooprol combineerden boringshulpmiddel, ononderbroken muur hydraulische greep, volledig wachtvat, de haardplaatbeetje van de lassentand, het beetje van de tussenvoegselhaardplaat, emmertand, Oogsten en diverse scherpe hulpmiddelen.

 

Collectieve Cultuur:


Kernconcept: integriteit, professionalisme, innovatie en pragmatisme.


Klanten: De klanten zijn de eerste. Dien klanten met professionalisme en integriteit. Het klantensucces is ons succes.


Kwaliteit: De productkwaliteit is de waarborg voor de overleving en de ontwikkeling van een onderneming. Er is geen beste, maar beter, om klanten van betere kwaliteitsproducten aan het maximum te voorzien.


Onderneming: Bereik een sociaal verantwoordelijke, professionele, innovatieve, en pragmatische onderneming, en dien de maatschappij aan het maximum.


Merk: Vernieuw onophoudelijk met onze professionele kennis om een prima merk van rots niet-uitgraving en roterende boringshulpmiddelen tot stand te brengen.


Beeld: Pangolin heeft de geest van volharding. Wij moeten een boringshulpmiddel met de kenmerken van pangolin en een onderneming met de geest van pangolin zijn.


Beheer: Het is de sluitsteen van ondernemingsontwikkeling. Slechts met goederenmanagement kan er goede zijn kwaliteit en de onderneming kan zich ontwikkelen.

Geschiedenis

De Machinesco. van de Pangolinbouw, Ltd is een uitvoerige onderneming belast met het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van het boren van materiaal en het boren van toebehoren. Wij veroorzaken allerlei het boren van materiaal, boorbeetjes, delen, enz., die zijn geïndustrialiseerd en in series vervaardigd, en hebben de capaciteit om in partijen te leveren. Het bedrijf concentreert zich op technische uitwisselingen en samenwerking met internationale en binnenlandse tegenhangers. Handhaaf goede behulpzame relaties met binnenlandse en buitenlandse markten. De producten worden uitgevoerd naar Japan, India, Zuid-Korea, Turkije, Hong Kong, Taiwan en andere landen en gebieden.

Dienst

Vernieuw onophoudelijk met onze professionele kennis om een prima merk van roterende boringshulpmiddelen tot stand te brengen. De productkwaliteit is de waarborg voor de overleving en de ontwikkeling van een onderneming. Er is geen beste, slechts beter, om klanten van betere producten aan het maximum te voorzien.

Ons Team

Het bedrijf heeft 20 hoogste ontwerpers, 100 hogere technici, het team van de 50 verkoopdienst, perfect kwaliteitsbeheersysteem en sterke technische kracht. Verstrek strikt producten overeenkomstig API, en pas de beetjes van de rotsboor voor diverse bouwprojecten aan. De uitstekende kwaliteit is het belangrijkste doel dat wij altijd zijn verbleven door.

Contactgegevens