Bericht versturen
aboutus
lopende band

De Machinesco. van de Pangolintechniek, Ltd werd opgericht in 2011. Na jaren van de verbetering van de productietechnologie en van het automatiseringsmateriaal transformatie, heeft het meer dan 500 werknemers. Het bedrijf produceert de openers van het harde schijfgat, DTH-gatenopeners, spitse gatenopeners, hoofdzakelijk de openers van het HAARDPLAATgat en andere producten. Werk in binnen- en buitenland met meer dan tien bekende ondernemingen samen, en de producten worden uitgevoerd naar ontwikkelde landen zoals Europa en Amerika.

Van de bouwmachines van Langfangpangolin Ltd fabrieksproductielijn 0 van Co.

Hoog - de kwaliteit is onze eeuwige achtervolging. Door de introductie van internationaal geavanceerd numerieke controlemateriaal, thermische behandelingsmateriaal, high-end het testen materiaal, enz., is een betrouwbare en geavanceerde productielijn van het boringshulpmiddel gevormd. Combinerend de gestandaardiseerde verrichting van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en het milieubeheersysteem van ISO14001, provinciaal van automobilisten-vlak gestandaardiseerd goed gedrag en andere beheersystemen, hebben wij een volledig kwaliteitsborgingsysteem en blijven verbeteren.

Van de bouwmachines van Langfangpangolin Ltd fabrieksproductielijn 1 van Co.

De innovatie is de eerste vereiste en de stichting voor de ontwikkeling van de beetjes van de pangolinboor. Het bedrijf dringt bij geleidelijk aan het realiseren van de transformatie aan een „moderne onderneming“ door de hervorming en de innovatie van het beheersysteem aan, de transformatie van werkende methodes, de aanpassing van de marketing van modellen, en de verbetering van collectieve cultuur.

Van de bouwmachines van Langfangpangolin Ltd fabrieksproductielijn 2 van Co.

Het marktaandeel producten van het bedrijf is altijd bij het front van de industrie in het land geweest, en de innovatie van technologie en kwaliteit is het belangrijkste thema van de ontwikkeling van pangolins. Onze samenwerkingsfilosofie is: lagere prijzen, betere kwaliteit, en de betere dienst. Het bedrijf neemt „veilige productie en strikte kwaliteitscontrole“ aangezien zijn hoofddoel, de ontwikkelingsrichting van „internationalisering, technologie en industrialisatie“ aanhangt, en streeft ernaar om „Pangolin“ in een bekende onderneming in de internationale hardwareindustrie te bouwen.

OEM / ODM

Ons bedrijf verleent OEM en ODM de diensten

R & D

Wij hebben vele jaren van ervaring, goedgetrainde beroeps en de volledige steun van de machineworkshop. Het drukken van kosten, het versnellen van productie, en het verzekeren van veiligheid zijn altijd ons principe.

Contactgegevens