products

152.4mm Trenchless HDD de Boringshulpmiddelen van de Gatenopener

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Pangolin
Certificering: iso-9001
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: bargain
Verpakking Details: Houten doos, ijzersteun
Levertijd: 15 dagen -30 dagen.
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: De bouwperiode van een HHD-ruimer is 5-7 dagen
Gedetailleerde informatie
Naam:: HDD-Boringshulpmiddelen Types van:: Boor
Merknaam:: Pangolin Machinetype:: Boormateriaal
Materiaal:: Carbide Verwerkingstype:: Smeedstuk
gebruik:: Boring Dragend type:: Metaal verzegelde lagers
Hoog licht:

gatenopener die 152.4mm boren

,

De openerboring van het Trenchlessgat

,

6IN HDD Boringshulpmiddelen


Productomschrijving

34LY537 het gesmede horizontale beetje van de het richtinggatenopener van assemblagetrenchless voor de boring van de waterput


 

Toepassingsscenario:
De geassembleerde boorbeetjes worden met grote diameter wijd gebruikt in bouw, brug, weg en spoorwegbouw. Deze reeks boorbeetjes is geschikt voor schalie, kalksteen, kei, dolomiet, conglomeraat en andere vormingen.
1. Geschikt voor middel aan middelgrote harde vormingen met hoge breukweerstand (Hard schalie, zandsteen, enz.)
2. Het boorlager is een niet verzegeld rollager.
3. Het uiteinde van de palm is gelast met harde oppervlakte, en die het carbideblad wordt door gaugeIs beschermd in hoofdod wordt gedrukt.
4. De oppervlakte van de kegelmaat wordt versterkt met de gecementeerde blokken van de carbidepers.

 

Productstructuur:
1. Scherpe structuur
Gezien de verschillende kenmerken van de scherpe actie van de bladen op verschillende gebieden op de kegel, worden de verminderde bladen geplaatst in het permanente contactgebied, en de wigvormige bladen worden geplaatst in het afwisselende contactgebied, dat zeer de boringsefficiency verbetert. Door een diamantblad op het permanente contactgebied van de kegel te schikken waar het blad streng wordt gedragen, wordt de slijtageweerstand van de scherpe structuur verbeterd. Het blad van het wolframcarbide wordt geplaatst op de hoogste oppervlakte van de kegel om de kegel tegen schuring te beschermen.
2. Instrumentenstructuur
Het boorbeetje keurt het actieve scherpe tussenvoegsel van de volumebescherming goed, dat goede maatbescherming en het boren capaciteit heeft.
3. Dragende structuur
High-precision halsblokken. De bal sluit de kegel. Het harde oppervlak hoort de lageroppervlakte. Het verminderde lager is ingelegd met antifrictielegering. Verbeter de slijtageweerstand en beslagleggingsweerstand van het lager. Vergeleken met het tri-cone beetje, is het kraanbalklager groter, zodat kunnen hogere WOB en de hogere betrouwbaarheid worden verkregen.
4. Hydraulisch ontwerp
Het small-angle waterwegontwerp verhoogt de dikte van het uiteinde van de palm en verhindert effectief de waterweg te schuren. Optimaliseer de hydraulische structuur, verbeter de het schoonmaken capaciteit, en verhoog de snelheid van penetratie.

 

Productnaam: HDD-Boringshulpmiddelen
Oorsprong: Hebei China
Materiaal: Carbide
Gebruik: Boring
Toepassing: HDD-project, het boren
Dragend type: Metaal verzegelde lagers
Beschikbare grootte: 6“ (152.4mm) ~78“ (1981.2mm)
Verwerkingstype: Smeedstuk

 

152.4mm Trenchless HDD de Boringshulpmiddelen van de Gatenopener 0

 

 

 

152.4mm Trenchless HDD de Boringshulpmiddelen van de Gatenopener 1

 

Van de Pangolin (China) Bouw de Machinesco., Ltd is een boorfabrikant met volledig het testen materiaal en sterke technische kracht. Onze producten hebben een brede waaier, een hoogte - kwaliteit, een redelijke prijs, en een geschikte levering, die wijd in olievelden, boring, niet-uitgravingsgebieden en andere industrieën worden gebruikt. Onze producten worden wijd erkend en op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen vertrouwd. Aan
Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige bedrijfsrelaties en wederzijds succes te contacteren!

 

152.4mm Trenchless HDD de Boringshulpmiddelen van de Gatenopener 2

 

FAQ:
1. Wat is de kwaliteit van het boorbeetje?
A: Wij hebben vele reeksen beetjes van de rotsboor met verschillende kwaliteitsrangen en verschillende prijzen.
Wij geloven dat een geschikt hulpmiddel met een hogere kosteneffectiviteit het belangrijkst is. Bijvoorbeeld, zijn onze beetjes van uitstekende kwaliteit van de rotsboor niet rendabel voor de boring van de waterput, omdat de de boringsinstallaties van de waterput de geen super beetjes van de rotsboor aan hun beste prestaties kunnen drijven. Maar voor zeer diepe putten, wat over de rangen van uitstekende kwaliteit? De beetjes van de rotsboor zijn rendabel, zelfs als hun prijzen veel hoger zijn. Zo is het best om ons zoveel mogelijk over de details van het project te vertellen, en dan verstrekken wij geschikte oplossingen en citaten, gewoonlijk 2 of 3 oplossingen om te kiezen van.
2. Hoe te om een onderzoek te verzenden?
A: Het is best om ons de gedetailleerde specificaties van het product te verzenden; het is best om sommige foto's vast te maken voor beter begrip. Als u geen ervaring in het boorgebied hebt, bijvoorbeeld, kennen vele klanten niet de IADC-code, alstublieft vrij voelen om ons over de toepassingen zoals olie/gas/geothermal/HDD/waer/mining, goed diepte, gemiddelde rotshardheid te vertellen, en dan zullen wij suggesties en oplossingenprogramma maken.
- Verzend ons een onderzoek van het websiteplatform.
- E-mail direct naar verzend ons of bespreking op Skype of Whatsapp, verkooppersoneel wacht op de dienst wanneer tijdens werkdagen, en alle onderzoeken binnen 10 uren kan worden geantwoord. (E-mail, Skype, Whatsapp is hieronder.)

Contactgegevens
Sophie Zhang

Telefoonnummer : +86-13231687581

WhatsApp : +8613231687581