products

6“ aan 78“ HDD niet de Uitgraving van de Rotsruimer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Pangolin
Certificering: iso-9001
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: bargain
Verpakking Details: Houten doos, ijzersteun
Levertijd: 15 dagen -30 dagen.
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: De bouwperiode van een HHD-ruimer is 5-7 dagen
Gedetailleerde informatie
Naam:: HDD-Boringshulpmiddelen Types van:: Boor
Merknaam:: Pangolin Machinetype:: Boormateriaal
Materiaal:: Carbide Verwerkingstype:: Smeedstuk
gebruik:: Boring Dragend type:: Metaal verzegelde lagers
Hoog licht:

6“ HDD-rotsruimer

,

78“ HDD-rotsruimer

,

uitgravings niet HDD ruimer


Productomschrijving

HDD-techniekruimer, hulpmiddel van de de boor het horizontale richtingboring van het niet-uitgravingsgat

 


 

Beschrijf:
De veranderlijke boor van de toestelrots is geschikt voor niet-uitgravingsbouw met grote diameter van niet-uitgravingspijpleiding met grote diameter leggend door boringsinstallaties op grote schaal. Het is geschikt voor een verscheidenheid van rotsvormingen. De uitborende diameter kan Φ300-2200mm bereiken.

Het wiellichaam is betrouwbaar met betrekking tot het wiellichaam, en het is geschikt om, zonder speciaal hydraulisch materiaal op grote schaal te demonteren, en het wiellichaam kan gemakkelijk door een handmoersleutel worden vervangen.

Het zelfde lichaam kan worden opnieuw gebruikt, en de wielen van verschillende specificaties kunnen ook worden geïnstalleerd. In normale omstandigheden, kunnen vier wielen van verschillende grootte worden vervangen, en één lichaam kan voor vier-grootte gatenbouw worden gebruikt, die zeer bouwskosten bespaart.

 

Toepassingsscenario:

De geassembleerde boorbeetjes worden met grote diameter wijd gebruikt in bouw, brug, weg en spoorwegbouw. Deze reeks boorbeetjes is geschikt voor schalie, kalksteen, kei, dolomiet, conglomeraat en andere vormingen.

 

Productnaam: HDD-Boringshulpmiddelen
Oorsprong: Hebei China
Materiaal: Carbide
Gebruik: Boring
Toepassing: HDD-project, het boren
Dragend type: Metaal verzegelde lagers
Beschikbare grootte: 6“ (152.4mm) ~78“ (1981.2mm)
Verwerkingstype: Smeedstuk

 

Stappen:
De richting kruisende verrichtingen worden wijd gebruikt in trenchless projecten. De drie stappen van deze verrichting zijn:
1. Richtinggatenverrichting; 2. Gat het openen; 3. Extubation.
Gat-Hole-opening is de zwaarste taakverrichting, maar de sleutel tot de gat-openende verrichting moet het gat-opener materiaal en de vorming volgens de verrichting kiezen.

 

6“ aan 78“ HDD niet de Uitgraving van de Rotsruimer 0

 

 

6“ aan 78“ HDD niet de Uitgraving van de Rotsruimer 1

 

Van de Pangolin (China) Bouw de Machinesco., Ltd is een boorfabrikant met volledig het testen materiaal en sterke technische kracht. Onze producten hebben een brede waaier, een hoogte - kwaliteit, een redelijke prijs, en een geschikte levering, die wijd in olievelden, boring, niet-uitgravingsgebieden en andere industrieën worden gebruikt. Onze producten worden wijd erkend en op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen vertrouwd. Aan
Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige bedrijfsrelaties en wederzijds succes te contacteren!

 

6“ aan 78“ HDD niet de Uitgraving van de Rotsruimer 2

 

FAQ:
1. Wat is de kwaliteit van het boorbeetje?
A: Wij hebben vele reeksen beetjes van de rotsboor met verschillende kwaliteitsrangen en verschillende prijzen.
Wij geloven dat een geschikt hulpmiddel met een hogere kosteneffectiviteit het belangrijkst is. Bijvoorbeeld, zijn onze beetjes van uitstekende kwaliteit van de rotsboor niet rendabel voor de boring van de waterput, omdat de de boringsinstallaties van de waterput de geen super beetjes van de rotsboor aan hun beste prestaties kunnen drijven. Maar voor zeer diepe putten, wat over de rangen van uitstekende kwaliteit? De beetjes van de rotsboor zijn rendabel, zelfs als hun prijzen veel hoger zijn. Zo is het best om ons zoveel mogelijk over de details van het project te vertellen, en dan verstrekken wij geschikte oplossingen en citaten, gewoonlijk 2 of 3 oplossingen om te kiezen van.
2. Hoe te om een onderzoek te verzenden?
A: Het is best om ons de gedetailleerde specificaties van het product te verzenden; het is best om sommige foto's vast te maken voor beter begrip. Als u geen ervaring in het boorgebied hebt, bijvoorbeeld, kennen vele klanten niet de IADC-code, alstublieft vrij voelen om ons over de toepassingen zoals olie/gas/geothermal/HDD/waer/mining, goed diepte, gemiddelde rotshardheid te vertellen, en dan zullen wij suggesties en oplossingenprogramma maken.
- Verzend ons een onderzoek van het websiteplatform.
- E-mail direct naar verzend ons of bespreking op Skype of Whatsapp, verkooppersoneel wacht op de dienst wanneer tijdens werkdagen, en alle onderzoeken binnen 10 uren kan worden geantwoord. (E-mail, Skype, Whatsapp is hieronder.)

Contactgegevens
Sophie Zhang

Telefoonnummer : +86-13231687581

WhatsApp : +8613231687581