products

OEM Hulpmiddelen van de Smeedstukhdd Boring 78“ het Beetje van de Gatenopener

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Pangolin
Certificering: iso-9001
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: bargain
Verpakking Details: Houten doos, ijzersteun
Levertijd: 15 dagen -30 dagen.
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: De bouwperiode van een HHD-ruimer is 5-7 dagen
Gedetailleerde informatie
Naam:: HDD-Boringshulpmiddelen Types van:: Boor
Merknaam:: Pangolin Machinetype:: Boormateriaal
Materiaal:: Carbide Verwerkingstype:: Smeedstuk
gebruik:: Boring Dragend type:: Metaal verzegelde lagers
Hoog licht:

De Hulpmiddelen van de smeedstukhdd Boring

,

OEM HDD Boringshulpmiddelen

,

78“ het beetje van de gatenopener


Productomschrijving

Het klantgerichte HDD-van de het gatenopener van het boorbeetje hulpmiddel van de de assemblage goed boring

 


 

Voordelen:

1.Cutting structuur
Gezien de verschillende scherpe kenmerken van de tussenvoegsels in verschillende delen van de kegel, worden de kegeltussenvoegsels geplaatst in het permanente contactgebied, en de wigtussenvoegsels worden geplaatst in het afwisselende contactgebied, dat zeer de boringsefficiency verbetert. Het diamanttussenvoegsel wordt verstrekt op het permanente contactgebied van de kegel om de slijtageweerstand van de scherpe structuur te verbeteren, en het tussenvoegsel wordt gedragen ernstig op dit gebied. Het carbidetussenvoegsels van het plaatswolfram op de hoogste oppervlakte van de kegel om de kegel tegen schuring te beschermen.
2. Lijststructuur
Het scherpe lichaam wordt voorzien van actieve scherpe beschermingstussenvoegsels, zodat het boorbeetje goede scherpe bescherming en boringscapaciteit heeft.
3. Dragende structuur
High-precision halsblokken. De bal sluit de kegel. De harde oppervlakte van het oppervlaktelager. Verminderde lagers met wrijving-verminderende legeringen. Verbeter de slijtageweerstand en de beet van het lager. Vergeleken met het tri-cone beetje, is het beenlager van het tri-cone beetje groter, wat hoger het boren gewicht en hogere betrouwbaarheid kan weerstaan.
4. Hydraulisch ontwerp
Het small-angle waterwegontwerp verhoogt de dikte van de overhemdsboord, die waterwegerosie kan effectief verhinderen. Keur optirized watericsstructuur, verbeteren de het schoonmaken capaciteit en ROP goed.

 

Eigenschappen:

1. Geschikt voor middel aan middelgrote harde vormingen met hoge compressieweerstand (harde schalie, zandlichaam, enz.)
2. Het beetjelager is een open rollager.
3. De rand van het overhemd is gelast en het carbidetussenvoegsel wordt gedrukt in de buitendiameter van het hoofd.
4. De oppervlakte van de kegelmaat wordt versterkt met gecementeerd carbide.

 

Het perfecte lassenprocédé verhindert schade aan het verbinding en lagersysteem toe te schrijven aan over--springt. Het beetjelichaam keurt een spiraalvormig ontwerp goed, dat goede prestaties van stabiele zandterugkeer heeft, de openingssnelheid verbetert, en de herhaalde rots vermindert die door de kegel breken.

 

Productnaam: HDD-Boringshulpmiddelen
Oorsprong: Hebei China
Materiaal: Carbide
Gebruik: Boring
Toepassing: HDD-project, het boren
Dragend type: Metaal verzegelde lagers
Beschikbare grootte: 6“ (152.4mm) ~78“ (1981.2mm)
Verwerkingstype: Smeedstuk

 

Gebruikt in:

Ben op Bouw, Waterboring, Mijnbouw, Horizontale Richtingboring van toepassing, Geothermisch en Milieu.

 

OEM Hulpmiddelen van de Smeedstukhdd Boring 78“ het Beetje van de Gatenopener 0

 

 

OEM Hulpmiddelen van de Smeedstukhdd Boring 78“ het Beetje van de Gatenopener 1

 

Van de Pangolin (China) Bouw de Machinesco., Ltd is een boorfabrikant met volledig het testen materiaal en sterke technische kracht. Onze producten hebben een brede waaier, een hoogte - kwaliteit, een redelijke prijs, en een geschikte levering, die wijd in olievelden, boring, niet-uitgravingsgebieden en andere industrieën worden gebruikt. Onze producten worden wijd erkend en op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen vertrouwd. Aan
Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige bedrijfsrelaties en wederzijds succes te contacteren!

 

OEM Hulpmiddelen van de Smeedstukhdd Boring 78“ het Beetje van de Gatenopener 2

 

FAQ:
1. Wat is de kwaliteit van het boorbeetje?
A: Wij hebben vele reeksen beetjes van de rotsboor met verschillende kwaliteitsrangen en verschillende prijzen.
Wij geloven dat een geschikt hulpmiddel met een hogere kosteneffectiviteit het belangrijkst is. Bijvoorbeeld, zijn onze beetjes van uitstekende kwaliteit van de rotsboor niet rendabel voor de boring van de waterput, omdat de de boringsinstallaties van de waterput de geen super beetjes van de rotsboor aan hun beste prestaties kunnen drijven. Maar voor zeer diepe putten, wat over de rangen van uitstekende kwaliteit? De beetjes van de rotsboor zijn rendabel, zelfs als hun prijzen veel hoger zijn. Zo is het best om ons zoveel mogelijk over de details van het project te vertellen, en dan verstrekken wij geschikte oplossingen en citaten, gewoonlijk 2 of 3 oplossingen om te kiezen van.
2. Hoe te om een onderzoek te verzenden?
A: Het is best om ons de gedetailleerde specificaties van het product te verzenden; het is best om sommige foto's vast te maken voor beter begrip. Als u geen ervaring in het boorgebied hebt, bijvoorbeeld, kennen vele klanten niet de IADC-code, alstublieft vrij voelen om ons over de toepassingen zoals olie/gas/geothermal/HDD/waer/mining, goed diepte, gemiddelde rotshardheid te vertellen, en dan zullen wij suggesties en oplossingenprogramma maken.
- Verzend ons een onderzoek van het websiteplatform.
- E-mail direct naar verzend ons of bespreking op Skype of Whatsapp, verkooppersoneel wacht op de dienst wanneer tijdens werkdagen, en alle onderzoeken binnen 10 uren kan worden geantwoord. (E-mail, Skype, Whatsapp is hieronder.)

Contactgegevens
Sophie Zhang

Telefoonnummer : +86-13231687581

WhatsApp : +8613231687581