products

HDD-Boor 14 van het Rotsgat de Boor van het Rotsgat met tri-cone boorbeetje voor horizontale richtingboring

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Pangolin
Certificering: iso-9001
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: bargain
Verpakking Details: Houten doos, ijzersteun
Levertijd: 15 dagen -30 dagen.
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: De bouwperiode van een HHD-ruimer is 5-7 dagen
Gedetailleerde informatie
Naam:: HDD-Boringshulpmiddelen Types van:: Boor
Merknaam:: Pangolin Machinetype:: Boormateriaal
Materiaal:: Carbide Verwerkingstype:: Smeedstuk
gebruik:: Boring Dragend type:: Metaal verzegelde lagers

Productomschrijving

HDD-Boor 14 van het Rotsgat de Boor van het Rotsgat met tri-cone boorbeetje voor horizontale richtingboring

 


 

Voordeel:
Recht gat-gebruik een „geleide“ boor om een kleiner gat te boren, en dan de boor vast te maken aan de bodem van de gatenopener. De gatenzaag zal de weg van het gat volgen door het kleinere beetje wordt geboord dat.
De grotere gaten met kleiner installatie-door in stadia te boren, grotere gaten kunnen met kleinere installaties worden geboord. De kleinere gaten vereisen minder macht.
Het de hulpmiddelvervanging en knipsel kosten-in de meeste ontwerpen van de gatenopener, het hulpmiddel kunnen gemakkelijk worden vervangen. De kosten van hulpmiddelvervanging zijn een stuk van de kosten om een groot tri-cone beetje van de rotsboor te vervangen.
De kosten van grote van de de diameterrots van de rotsboor beetje-grotere de boorbeetjes zijn niet alleen duur, maar ook moeilijk te vinden. Een economischere oplossing is een gatenopener te gebruiken, die een kleiner tri-cone beetje van de rotsboor gebruikt.
De flexibiliteit-gatenopener kan in bijna om het even welke grootte worden vervaardigd en kan aan detailanalyse om het even welke vorming worden gevormd.

 

Structurele eigenschappen
1. Halsblokken. Hard-faced hoofdlageroppervlakte. Het verminderde lager is ingelegd met antifrictielegering en dan geplateerd met zilver. De lagercapaciteit en anti-seize capaciteit zijn zeer beter.
2. De O-ringsverbinding keurt meer slijtvast en hoogst verzadigd nitrilrubber goed, dat de verzegelende sectie verhoogt, en het nauwkeurige ontwerp van de verzegelende flens in het kegel het verzegelen gebied verbetert de betrouwbaarheid van de verbinding.
3. Het boorlager kan balslot of ringsslot goedkeuren. Het boorbeetje met het lager van de slotring kan hoger beetjegewicht, het boorbeetje met kogellager dragen
Kan voor hoge snelheidsboring worden gebruikt.
4. De alle-rubbercompensator wordt gebruikt om het drukverschil te beperken en de boringsvloeistof te verhinderen in de smering binnen te gaan
Systeem, dat een goede smeringswaarborg voor het dragende systeem verstrekt.
5. Het nieuwe vet wordt gebruikt, dat op hoge temperatuur tot 250°C. kan weerstaan.
6. Het gebruik van met hoge weerstand, hoog-hardheid cementeerde carbidebriket, met geoptimaliseerd briketaantal en rijaantal wordt gecombineerd, blootstellingshoogte en de speciaal-gevormde briket, geeft volledig spel aan de hoge slijtageweerstand en de uitstekende scherpe capaciteit van het blad dat. Voor de boren van de staaltand, keurt de tandoppervlakte nieuwe slijtvaste materialen voor harde oppervlaktebehandeling goed, die de levensduur van de scherpe structuur terwijl nog het handhaven van een hoge mechanische het boren snelheid verlengt.

 

Het perfecte lassenprocédé verhindert schade aan het verbinding en lagersysteem toe te schrijven aan over--springt. Het beetjelichaam keurt een spiraalvormig ontwerp goed, dat goede prestaties van stabiele zandterugkeer heeft, de openingssnelheid verbetert, en de herhaalde rots vermindert die door de kegel breken.

 

Productnaam: HDD-Boringshulpmiddelen
Oorsprong: Hebei China
Materiaal: Carbide
Gebruik: Boring
Toepassing: HDD-project, het boren
Dragend type: Metaal verzegelde lagers
Beschikbare grootte: 6“ (152.4mm) ~78“ (1981.2mm)
Verwerkingstype: Smeedstuk

 

Waarschuw:
1. Gelieve te selecteren de toepasselijke formule en de parameters volgens de instructies.
2. Controleer zorgvuldig de verschijning van het boorbeetje, controleren het gezicht van het draadeind van het boorbeetje, of er het serienummer op het verpakkingsvakje en het certificaat is.
3. Het bodemgat moet schoon zijn, en het boorbeetje kan niet voor het lange uitboren worden gebruikt.
4. Het het boren proces moet regelmatig lopen, en als om het even welke abnormale sprong wordt gevonden, zouden de geschikte analyse en de doeltreffende maatregelen moeten worden genomen
5. Het boorbeetje zou in een droge, goed-geventileerde ruimte met een temperatuur van 10-33℃ moeten worden opgeslagen, en zon en regen vermijden. Opgeslagen in deze omstandigheden, is de kwaliteit van het boorbeetje gewaarborgd 4 jaar.

 

HDD-Boor 14 van het Rotsgat de Boor van het Rotsgat met tri-cone boorbeetje voor horizontale richtingboring 0

 

 

HDD-Boor 14 van het Rotsgat de Boor van het Rotsgat met tri-cone boorbeetje voor horizontale richtingboring 1

 

Van de Pangolin (China) Bouw de Machinesco., Ltd is een boorfabrikant met volledig het testen materiaal en sterke technische kracht. Onze producten hebben een brede waaier, een hoogte - kwaliteit, een redelijke prijs, en een geschikte levering, die wijd in olievelden, boring, niet-uitgravingsgebieden en andere industrieën worden gebruikt. Onze producten worden wijd erkend en op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen vertrouwd. Aan
Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige bedrijfsrelaties en wederzijds succes te contacteren!

 

HDD-Boor 14 van het Rotsgat de Boor van het Rotsgat met tri-cone boorbeetje voor horizontale richtingboring 2

 

FAQ:
1. Wat is de kwaliteit van het boorbeetje?
A: Wij hebben vele reeksen beetjes van de rotsboor met verschillende kwaliteitsrangen en verschillende prijzen.
Wij geloven dat een geschikt hulpmiddel met een hogere kosteneffectiviteit het belangrijkst is. Bijvoorbeeld, zijn onze beetjes van uitstekende kwaliteit van de rotsboor niet rendabel voor de boring van de waterput, omdat de de boringsinstallaties van de waterput de geen super beetjes van de rotsboor aan hun beste prestaties kunnen drijven. Maar voor zeer diepe putten, wat over de rangen van uitstekende kwaliteit? De beetjes van de rotsboor zijn rendabel, zelfs als hun prijzen veel hoger zijn. Zo is het best om ons zoveel mogelijk over de details van het project te vertellen, en dan verstrekken wij geschikte oplossingen en citaten, gewoonlijk 2 of 3 oplossingen om te kiezen van.
2. Hoe te om een onderzoek te verzenden?
A: Het is best om ons de gedetailleerde specificaties van het product te verzenden; het is best om sommige foto's vast te maken voor beter begrip. Als u geen ervaring in het boorgebied hebt, bijvoorbeeld, kennen vele klanten niet de IADC-code, alstublieft vrij voelen om ons over de toepassingen zoals olie/gas/geothermal/HDD/waer/mining, goed diepte, gemiddelde rotshardheid te vertellen, en dan zullen wij suggesties en oplossingenprogramma maken.
- Verzend ons een onderzoek van het websiteplatform.
- E-mail direct naar verzend ons of bespreking op Skype of Whatsapp, verkooppersoneel wacht op de dienst wanneer tijdens werkdagen, en alle onderzoeken binnen 10 uren kan worden geantwoord. (E-mail, Skype, Whatsapp is hieronder.)

Contactgegevens
Sophie Zhang

Telefoonnummer : +86-13231687581

WhatsApp : +8613231687581